Marin Mema e Marko Kepi mbledhin 1,3 milionë dollarë për të prekurit nga tërmeti

266

Marin Mema dhe Marko Kepi, President i “Rrënjëve Shqiptare” kanë ndërmarrë një nismë për t’u ardhur në ndihmë të prekurve nga tërmeti.

 

Ata kanë mbledhur ne dy dite 1,3 milionë dollarë të cilat siç thanë dy nismëtarët do të përdoren për tu mundësuar shumë familjeve shtëpi krejtësisht të reja.

 

Në një intervistë në emisionin “Wake Up” ata pohuan se do koordinojnë veprimet me organet përkatëse, por pa lejuar që menaxhimi i fondit të bëhet nga struktura që kanë masakruar ndihmat në raste emergjencash në Shqipëri.

 

Ata kërkuan transparencë si një kusht i domosdoshëm në ketë situatë tragjike.

Lexo edhe:   Rrjeti “masakron” Ramën: Jo vetëm Gjermania me 9, por dhe populli ka 19 kushte e LARGOHU!!!