Shqiptarët e Amerikës fonde për njerëzit e prekur nga tërmeti: 800 mijë dollarë për 24 orë

261

Marko Kepi i organizatës Rrënjët Shqiptare në Nju Jork dhe Mark Kosmo me fondacionin Global Albanians në Boston

PUBLICITET

folën me Zërin e Amerikës për përpjekjet e ndihmave nga diaspora shqiptare në Amerikë dhe në botë ai edhte shprehur se ne 24 ore jane mbledhur rreth 800 mije dollare

PUBLICITET