“Bllokohet” kufiri,qytetarët e Kosovës vërshojnë në ndihmë për vëllezërit në Shqipëri

271

Kamionë e vetura kanë bllokuar kufirin mes Kosovës dhe Shqipërisë. Qytetarë të Kosovës kanë vështuar rrugën e kombit për t’iu dalur në ndihmë vëllezërve nga Shqipëria,

PUBLICITET

 

Dhimbjet do i perballojm bashk SHQIPERI ❤

Ne kufi! pic.twitter.com/VALPhtz1gD

— Andi Kastro (@KastroAndi) November 26, 2019

PUBLICITET