HYRJELAJMEKULTURËDikur ëndërronte të kishte biznesin e tij, tani shqiptari mahnit amerikanët

Dikur ëndërronte të kishte biznesin e tij, tani shqiptari mahnit amerikanët

Kur emigroi në Amerikë, në vitin 2001, Bobian Demçe ëndërronte që një ditë të kishte biznesin e tij. Iu deshën disa vite, por e realizoi ëndrrën e tij. Një vit më parë ai hapi restorantin ‘Dua Kafe’, një restorant tradicional

shqiptar, për të cilin kanë shkruar edhe media të njohura amerikane, si Nju Jork Times dhe CBS News.

 

Ai në videon më poshtë rrëfen rrugëtimin e tij në biznes, nga momenti kur nuk kishte fare klientë e deri sot në një vjetorin e hapjes së restorantit, kur po përjeton suksesin dhe ëndrrën amerikane.

 

TE TJERA

spot_img