HYRJELAJMEKRONIKËAksion për prostitucion, arrestohet 'Zogu i Tiranës'

Aksion për prostitucion, arrestohet ‘Zogu i Tiranës’

Arrestohet nga policia “Zogu i Tiranes”. Behet me dije se Hermes Nikaj eshte arrestuar mbremjen e djeshme pas nje aksioni te policise per nje rrjet prostitutash. Aksioni është organizuar ne Tirane ku ka pasur disa shoqerime.

Nder to ka qene dhe gazetari i mirenjohur i televizionit. Shpesh here ai eshte bere pjese e mediave me foto nga jeta e nates, ne shoqerine e disa femrave te njohura te ekranit. Ende nuk dihen detaje te reja rreth

shoqerimit te tij, apo rreth rolit qe ai ka patur ne kete rrjet prostitutash.

TE TJERA

spot_img