Gjetën të moshuarën 81-vjeçare e humbur në pyll, por kërkesa e saj i habiti policët

486

Kur dy policë gjetën një grua 81-vjeçare me humbje kujtese që endej në pyll, ata vendosën ta ndihmonin në mënyrën më të kujdesshme.

- PUBLICITET -

 

Roberta, zakonisht shëtiste çdo ditë deri në fund të rrugës por një ditë, ajo vendosi të vazhdojë të ecë. Dhe kur vajza kuptoi se nëna e saj mund të humbiste, ajo kërkoi ndihmë nga policia. Ndërsa kërkimi vazhdonte, oficerët u shqetësuan për sigurinë e saj. Por fatmirësisht, ata e gjetën atë në pyll pas rreth 40 minutash kërkimi.

 

“I thirra në emrin e saj dhe ajo u përgjigj, kështu që të dy shkuam drejt saj. Kur arritëm ajo pyeti nëse oficerët ishin duke bërë një shëtitje. Ata u përgjigjën në heshtje: “Po,” në fund të fundit, ishte një ditë e bukur.

 

Dhe pastaj ajo dukej e lehtësuar dhe u tha se ajo kishte humbur rrugën. Kur ata dolën nga pylli, oficerët morën Roberta në makinën e tyre dhe e çuan në shtëpinë e saj, ku vajza e saj ishte duke pritur me dëshpërim. “Roberta i tha vajzës së saj ‘jam mirë, bëra një shëtitje me këta oficerët”.

- PUBLICITET -