Shkoi për të blerë ilaçet, gruaja nuk e dinte se kishte vdekur

194

73-vjeçarja nga Magnolia, Teksas, Sherry Ellis shkoi të merrte ilaçet mirëpo karta e saj e bankës u refuzua.

PUBLICITET

Ellis tha se e dinte që kishte diçka që nuk shkonte pasi karta e saj kishte dalë vetëm 3 muaj më parë.

Kur shoi në bankë zbuloi se ishte shpallur e vdekur nga Administrata e Sigurimeve Shoqërore.

“Nuk e di se sa kohë më parë isha shpallur e vdekur para se ta zbuloja,”-u shpreh Ellis.

Kjo i ka shkaktuar probleme 73-vjeçares pasi me kartën e saj nuk mund të blejë asgjë.

Ajo merr 10 ilaçe të ndryshme për presionin e gjakut, stomakun dhe zemrën që mund të kushtojnë deri në 1.400 dollarë pa sigurime.

Ndërsa mjekët i thanë se nuk mund të bëjnë asgjë për të derisa të deklarohet e gjallë me dokumente.

Ndërkohë procesi pritet të zgjas 45 ditë.

PUBLICITET