HYRJELAJMEKURIOZITETEAjo i vendosi këmbët në kroskot, por rezultoi të ishte gabimi më...

Ajo i vendosi këmbët në kroskot, por rezultoi të ishte gabimi më i madh i jetës së saj! Ja çfarë i ndodhi

Sa here udhetoj me burrin, i vendos kembet e mia mbi kroskot. Është shumë e rehatshme sidomos neper udhetimet e gjata. Por kohët e fundit kuptova se sa i rrezikshem eshte ky pozicion.

 

Bethany Benson kishte vendosur kembet e saj ne kroskotin e makines, nderkohe qe te dashurin e saj e zuri gjumi ne timon dhe goditen nga mas nje kamion. Ky moment në gusht të vitit 2010 ndryshoi jetën e saj përgjithmonë.

 

Nëse nuk do ti kishin vene rripat e tyre të sigurimit, ata nuk do të ishin gjallë sot. Për fat të keq,aktivizimi i jastekut te ajrit me më shumë se 300 km në orë i shtyu me force kembet e saj.

 

Gjunjët e saj goditen syrin e majtë,i thyen hunden, shpretka e saj duhej të hiqej dhe filloi ti dilte pak gjak nga koka. Tetë kocka u thyen në këmbën e saj të majtë dhe tre kocka në këmbën e saj të djathtë.

 

Edhe pse plagët e saj nuk janë më të dukshme, asaj do ti duhet te perdore medikamente të shumta për pjesën tjetër të jetës. Ajo gjithashtu duhet të mësojë aftësitë e levizjes dhe te folurit,dhe nganjëherë nuk është në gjendje të kontrollojë humorin e saj.

TE TJERA

spot_img