Shoqe si Rozana vështirë të gjesh, gjesti i papritur që bën në mes të rrugës vetëm për Fiorin

Fotot janë një pjesë e rëndësishme për vajzat dhe shoqet janë gjithashtu shumë të rëndësishme në jetën e vajzave. Pse? Po kush më mirë se shoqja di të të bëjë një foto “artistike”. Edhe Rozana Radi dhe Fiori Dardha janë një shembull perfekt i këtij rasti.

 

Përmes një postimi në Instagram, Fiori Dardha i ka bërë të gjitha ndjekëset të ndihen xheloze për të. Në postim shihet Rozana Radi, e cila bën 1001 përpjekje për të realizuar një foto të bukur dhe nuk shfaq fare lodhje. Ajo shihet teksa shtrihet edhe në rrugë.

 

Bashkëngjitur videos së postuar Fiori Dardh shkruan: “KAMERA E FSHEHTË. “Sakrificat” e Rozit për të më realizuar një foto të mirë! Ma “nxiu” jetën”! Kujton se jam modele…”.

TE TJERA

spot_img