E dinin në gjumë, prindërit shqiptarë zbulojnë se djali 24-vjeçar kishte ndërruar je*të në dhomën e gjumit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një familje shqiptare në Itali. Siç raportojnë mediat vendase, prindërit e kanë gjetur djalin e tyre Aldi Cala, pa shenja jete në dhomën e tij.

 

Duke folur për autoritetet, prindërit janë shprehur se 24-vjeçari e kishte kaluar mbrëmjen me shokët dhe ishte kthyer vonë.

 

Nisur nga kjo, ata nuk kishin dashur ta bezdisnin dhe menduan se po flinte deri vonë. Por, kur kanë parë se ai nuk po dilte nga dhoma, prindërit kanë hyrë për ta parë se si ishte.

 

Ata e thirrë, por për fat të keq, i riu nuk përgjigje. Zemra kishte kohë që i kishte ndaluar. Edhe pasi ekipi i ambulancës erdhi në vendngjarje, nuk kishte mbetur më asgjë për t’u bërë për 24-vjeçarin.

 

Ende nuk dihet se përse i riu ka ndërruar je.të, por deri më tani dyshohet për një vd/ekje të natyrshme, pasi i riu bënte jetë të rregullt.

TE TJERA

spot_img