Dikur shokë, por prej kohësh nuk flasin. Julian Deda bëri veprimin e papritur kundrejt Gentian Zenelajt

639

Prej kohësh dy aktorët, Gentian Zenelaj dhe Julian Deda nuk flasin edhe pse ishin shokë të ngushtë. Ata kanë prishur marrëdhëniet e tyre dhe pak kohë më parë pranuan se mes tyre nuk ka më komunikim.

 

Por pavarësisht kësaj, në puntatën e parë të emisionit “Klanifornia” Juli na ka habitur me veprimin e tij.

 

Ai ka imituar Gentin në jurinë e “Dance With Me” dhe duke qenë se ata kanë punuar për një kohë të gjatë bashkë, Juli e ka imituar shumë mirë.

 

Pas kësaj skene ata kanë shkaktuar shumë të qeshura për publikun në skenë dhe ata që i shihnin nga ekrani.