Eshte konsideruar si dieta me e shijshme : Humbisni plot deri ne 3 kg ne vetem 5 dite

218

Thonë se patatet janë një ushqim që ju bën të shtoni në peshë, por ky pretendim është i gabuar. Patatet përmbajnë vitamina dhe minerale, fibra që përshpejtojnë tretjen dhe punën e zorrëve.

 

100 g. patate përmbajnë vetëm 75 kalori, e cila është më pak se një gotë lëng portokalli që përmban 90 kalori. Nga ana tjetër, kosi rregullon sistemin e tretjes, largon toksinat dhe substanca të tjera të dë.msh.me nga trupi.

 

Dita e parë

Mëngjesi: Vloni një patate pa kripë, dhe pini 1 gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, 1 gotë kos

Darka: Pini dy gota kos

 

Dita e dytë

Mëngjesi: një gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, një gotë kos

 

Dita e tretë

Mëngjesi: një patate të zier pa kripë

Dreka: një patate të zier pa kripë dhe një gotë kos

Darka: një gotë kos.

 

KUJDES: Dieta është shumë e rreptë dhe nuk rekomandohet për njerëzit që ushtrojnë aktivitet fizik dhe kanë probleme shëndetësore. Mos e përdorni këtë dietë për më shumë se tre ditë