Dy viktima janë regjistruar nga zjarri masiv që ka rënë në kampin grek të refugjatëve në Moria në Greqi. Sipas stonisi.gr, viktima kanë mbetur nëna dhe fëmija, të cilët janë djegur nga flakët.

 

Refugjatët janë rebeluar pas flakëve të cilat kanë përfshirë përmasa të mëdha. Kampi i Morias është më problematik, përsa i përket numrit të madh të akomodimit të refugjatëve.

 

Sot në mbrëmje tre kontenier kanë marrë zjarr dhe 12 mijë refugjatë janë në panik e sipër. Në vendin e ngjarjes kanë mërritur tre mjete sjarrfikëse, një helikopter dhe një punonjës shërbimi.