Albani dhe Miriami zbulojnë në koncert gjininë e fëmijës

Edhe një surprizë tjetër sapo është zbuluar. Miriam Cani është në pritje të ëmbël për herë të dytë dhe fëmija që pritet të vijë së shpejti në jetë është djalë.

 

Albani natën e sotme është duke dhënë koncertin e tij recital në amfiteatrin e Tiranës dhe prej andej ka zbuluar edhe gjininë e fëmijës së dytë. Shumë të lumtur, ata kanë zbuluar se shumë shpejt do të bëhen me djalë.

 

Të gjithë të pranishmit në koncertin e tij kanë brohoritur dhe kanë përgëzuar çiftin. Albani dhe Miriami kanë vazhduar të performojnë në skenë së bashku për ta përjetësuar këtë moment magjik.

TE TJERA