HYRJELAJMEAlbana Vokshi puthje dhe përqafime me Berishën

Albana Vokshi puthje dhe përqafime me Berishën

Nuk e dimë se sa kohë mund të kenë pa u takuar ish-Kryeministri Sali Berisha me ish-deputeten demokrate Albana Vokshi,

 

por ajo që u fiksua nga aparati i paparazzit tonë ishin puthje dhe përqafime të përmallshme mes tyre. Ky takim u bë në ditën përkujtimore të Azem Hajdarit, ku demokratët ishin të pranishëm në ceremoni.

TE TJERA

spot_img