Goditet grupi kriminal, lëshohen 30 urdhër-arreste

Një grup kriminal është goditur gjatë një aksioni të ndërmarrë nga Policia e Shtetit në bashkëpunim me Prokurorinë e Krimeve të Rënda në Tiranë.

Deri më tani ende nuk ka detaje në lidhje me personat e arrestuar apo se si u organizua aksioni.  Ndërkohë, autoritetet kanë njoftuar se do të dalin në konferencë për mediat, ku dhe do të bëjën publik dhe detajet në lidhje me goditjen ndaj grupit kriminal.Mësohet se janë lëshuar gjithsej 30 urdhër-arreste ndaj personave të dyshuar të përfshirë në veprimtari kriminale.

Urdhër-arrestet janë lëshuar për grupe të strukturuara kriminale që veprojnë në vend.Urdhër-arrestet janë dhënë për disa të dyshuar, në disa qytete të Shqipërisë. Mësohet se urdhër-arrestet janë lëshuar nga prokurori Vladimir Mara./ Opinion.al

TE TJERA