HYRJELAJMEKRONIKËModeratori i njohur shqiptar dënohet me burg

Moderatori i njohur shqiptar dënohet me burg

Mentor Shuki është një personazh shumë i njohur televiz dhe një stand- up komedian gjithashtu.

Në fillim të vitit 2019 në shtëpinë e moderatorit të njohur policia e Kosovës gjeti katër gram lëndë nar kotike të llojit, Amfetaminë dhe përveç saj ai kishte 84 gram lëndë të lëngshme pa ngjyrë dhe pa aromë, e cila dyshohet të jetë GHB.

Dhe ditën e djeshme në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore dhe në fund prezantuesi ka pranuar fajin.

Ai u shpall fajtor për posedim të lëndëve n arkotike dhe Gjykata në fund vendosi 1 vit b urg me detyrim dhe 200 euro gjobë për Mentorin, ndërsa bashkëpunëtori i tij është dë nuar me 6 muaj bu rg dhe 500 euro gjobë.

TE TJERA

spot_img