Pas Valdrin Pjetrit dhe Agim Kajmakut!!! Tre kryetarë të tjerë bashkie “çuna problematikë”

377

Pas Valdrin Pjetrit dhe Agim Kajmakut, opozita thekson se zotëron dokumente të pakundërshtueshme edhe për tre emra të tjerë kryetarësh bashkie, të cilët kanë të shkuar kriminale.

Javën e ardhshme pritet të bëhet publik një tjetër emër, kurse Prokuroria po mundohet me sa ka në dorë të shpëtojë Kajmakun me atë historinë e postës, në mënyrë që të mos i marrë shenjat e gishtrinjve.

Votimet e 30 qershorit u hodhën poshtë nga Raporti i OSBE-ODHIR.