Luani

Kjo ditë do jetë e veçantë, e denjë për t’u shijuar në çdo moment. Prania e këndëshme e Hënës në shenjë në këtë rast do ju dhurojë pa dyshim atë fat që ju ka munguar, gjë që do shërbejë për të realizuar atë projekt ambicioz, aq të dëshiruar. Shumë prej jush do kenë dëshirë për t’u argëtuar, le të themi se është pikërisht ajo që ju duhet në këtë periudhë.

Shumë prej jush do kalojnë një mbrëmje të lumtur në shoqëri të miqve. Në dashuri, kjo do jetë një ditë sublime përsa u përket ndjenjave. Do ndiheni të plotësuar. Jeta juaj në çift do jetë shumë më mirë dhe do ndiheni në lartësinë e ëndrrave më të dëshiruara.

Nëse jeni single, yjet ju këshillojnë të mos jepeni pas njerëzve që nuk ju lënë përshtypje të mirë që në fillim. Merrni kohën tuaj! Përpiquni të kini kujdes ndaj veprimeve impulsive dhe të nxituara, të cilat mund të kenë pasoja shkatërruese në të ardhmen.

Në punë yjet do ndjekin në mënyrë pozitive sferën profesionale, duke ju dhuruar mundësi shumë të mira bashkëpunimi me kolegët dhe mundësinë e përparimit. Mos kini frikë nga risitë, pasi është mirë që herë pas here t’i jepni një ‘rifreskim’ ambjentit ku punoni.

Personazhe të famshëm të shenjës së Luanit: Jennifer Lopez, Ben Affleck, Mila Kunis, Barack Obama, Sandra Bullock, etj