Kryente mardh ënie 6 herë në ditë, 34 vjeçarja tregon se si e ‘shka tërroi’…

396

Një histori kjo që po bën xhiron e rrjetit. Një eksperte s eksi ka dë mtuar rëndë va ginën e saj për shkak të përdorimit të shpeshtë të lojës së s eksit.

E reja Nadia Bokody ka treguar historinë e saj që të paralajmërojë femrat e tjera për këtë gabim, i cili nuk duhet bërë në asnjë mënyrë.

Dhe u nda nga bashkëshorti, ajo po kërkonte një mënyrë për të patur një jetë se ksuale aktive prandaj bleu vibrator.

“U fiksova me të dhe kënaqësinë që më jepte pas disa muajsh që nuk kisha kryer se ks. Ishte çliruese dhe furnizuese për të marrë kontrollin e se ksualitetit tim. E përdorja gati 6 herë në ditë, duke e vendosur në opsionin e shpejtë”, tha 34-vjeçarja për një revistë australiane.

Pas disa kohësh, ajo ndiente dhi mbje të forta dhe të padurueshme pasi vagina e saj ishte dëm tuar rëndë. Vizitat tek mjekët e detyruan që të heqë dorë nga vesi.