“Kan e qajsh taj?”/ Ai e ngacmoi me fjalë, gruaja i hakërrehet në shpulla burrit të pacipë

226

Një ngjarje e paprecedentë mësohet të ketë ndodhur në një prej plazheve të Budvas. Një grua në moshë duket se është përfshirë në një konflikt verbal dhe pastaj ka shpërthyer në shpulla ndaj një burri.

 

Një tjetër grua është futur mes tyre duke u përpjekur t’i ndajë.

Sipas atyre që rrëfen mesazh-dërguesi, burri, edhe ky në moshë, ka tentuar të ngacmojë me fjalë intime gruan, e cila ka shpërthyer në të shara.

 

Për më tej, djali ka rrëfyer se ajo ka thërritur policinë dhe ka kallëzuar gjithçka.

Këto skena të turpshme janë bërë mëse normale në plazhe, vendi ku meshkujt e papërmbajtshëm krijojnë situata të sikletshme nga më të ndryshmet me femrat që kanë përreth.