Pije dhe qef pa fund/ “Shfrenohen” rinia shqiptare në jug, festa dhe çmime në stratosferë

492

Shqipëria është përfshirë nga temperatura të larta si rezultat i një vale të nxehti afrikan. Kjo ka bërë që të rinjtë gjithnjë e më tepër të shkojnë drejt plazheve apo pishinave.

Por si argëtohet rinia në plazhet shqiptare dhe jo vetëm, do e shihni vetë.

Fotot e mëposhtme tregojnë situatën aktuale nëpër plazhet e vendit, ku lokalet organizojmë vazhdimisht evente argëtuese për të rinjtë.