HYRJELAJME“Allahu ju udhëzoftë, ke me vdek”, Aulona Musta bën për një lek...

“Allahu ju udhëzoftë, ke me vdek”, Aulona Musta bën për një lek besimtarin: Do digjesh në ferr bashkë me ne

Aulona Musta nuk e ka toleruar aspak një ndjekës, që i përmend fenë myslimane dhe Allahun në postimin që moderatorja ka bërë në rrjete sociale. Komentuesi i përmend ekzagjerimet që nuk ja lejon feja, por Aulona i është përgjigjur, duke e lënë pa fjalë!

 

“Për zotin turp um vjen. Mjerët fëmijët tanë çka po shohin e çka po ndëgjojn. A mendoni që keni me vdek një ditë kini me dhan xhevap për çdo gjë muslimanit nuk ja lejon feja me bër ksi sende Allahu ju udhëzoft,”– shkruan komentuesi në profilin e Aulona Mustës.

“Po të kenë Instagram ja lejon feja muslimanit? Edhe ti në ferr do digjesh bashkë me ne, meqë shikon gra me rrobabanjo në Instagram,”– i është përgjigjur moderatorja.

TE TJERA

spot_img