Shenjat e horoskopit ‘problematike’ në një lidhje

331

Demi

Partnerin e ndjen si pronë dhe çdo gjë që i pëlqen atij mund të ndikojë në lidhje. Shpesh është romantik por më shumë është kontrollues. Kërkon që partneri ti kthejë çdo gjest që bën për të.

Akrepi

Gjithnjë dyshues, është tipi që zakonisht nuk e shpreh menjëherë xhelozinë por vë në dukje çdo gjë që nuk pëlqen tek partneri. Zakonisht një akrep do të flasë hapur kur do distancë.

Bricjapi

Ka një tendencë për të planifikuar çdo gjë. Këtë e përdor edhe si armë kundër partnerit. Bëhet shpesh kontrollues deri në obsesiv. Është e rëndësishme që të diskutohen limitet e marrëdhënies që të mos humbësh besimin e një Bricjapi.