HYRJELAJMEArbana dhe Eduarti me pushime në Marok, Xhemi Shehu nuk i lë...

Arbana dhe Eduarti me pushime në Marok, Xhemi Shehu nuk i lë pa i ngacmuar

Eduart Grishaj dhe Arbana Osmani postuan foto dhe video nga udhëtimi i tyre në Marok, dhe kësaj radhe u shfaqën hapur që ishin bashkë. Por, nuk kanë munguar ngacmimet nga kolegia dhe mikesha e tyre e ngushtë, Xhemi Shehu e cila ngacmon Eduartin lidhur me Arbana Osmanin.

 

Xhemi Shehu: Kur do kthehesh?

Eduart Grishaj: A do me të sjellë gjë?

Xhemi Shehu: Zhaden.

Eduart Grishaj: Po deshe Lukasin se Zhade është e zënë.

 

E gjithë biseda vërtitet rreth Arbanës, por nuk është mjaftuar vetëm Xhemi. Edhe ndjekësit ‘e ngacmojnë’ regjisorin lidhur me moderatoren.

 

” Fotografia qenka profesioniste,”- shkruan një ndjekëse. Por, edhe këtij komenti Eduart Grishaj ka preferuar t’i kthejë një përgjigje: “Ku e dallove aman”.

TE TJERA

spot_img