FOTO LAJM: “Artistët” ia shtrojnë me mish e birra me Lulzim Bashën, pas marrëveshjes historike

283

Është thënë e stërthënë tashmë, që ata pak artistë që shfaqen prej një viti tek Teatri, janë duke u përdorur nga Lulzim Basha për politikë.

 

Mjafton të përmendet fakti që dy nga njerëzit në krye të protestës, dhe me të cilët Lulzim Basha nënshkroi një marrëveshje historike, janë Robert Budina dhe Kastroit Çipi. Këta dy janë anëtarë Kryesie të PD-së.

 

Pas nënshkrimit të marrëveshjes, ata kanë marrë edhe vëllanë e Robertit, Edmond Budinën, që iu bashkua këtyre ditët e fundit, dhe ia kanë shtruar me birra e mish.

(TemA)