PREMTIMI I VOLTANA ADEMIT QË NUK U MBAJT

423

KIOSKA TURISTIKE E PERKOHSHME QENDRON ‘STOIKE’ NE MES TE PEDONALES

Ne daten 10 qershor 2019 kryetarja e bashkise Voltana Ademi tha se kioska apo kutia e suvenireve sic e quajti ajo i vendosur ne qender te pedonales

‘Kole Idromeno’ do te qendronte aty per nje kohe te shkurter e me pas do te zhvendosej ne nje tjeter pjese te qytetit si ne Parruce apo edhe ne Velipoje kjo ne varesi te komunikimit me qytetaret dhe me mediat.

Ademi gjate prononcimit te saj asokohe e quajti kete kioske si nje projekt promovues dhe marektimi te produkteve territoriale per qytetin e Shkodres.

Pavaresisht se vendosja e kesaj vepre te shemtuar ka bllokuar pjesen me te madhe te pendoales ‘Kole Idromeno’ duke i dhene nje pamje aspak te denje kesaj pjese te qytetit ku bindshem cdo shkodran mburret me te mesa duket kryetarja akoma se ka vendosur se kur ky kontenire do te zhvendoset prej aty ose thjeshte e ka harruar.

Jemi thuajse ne perfundim te muajit korrik dhe Ademi mesa duket e ka lene pas kraheve se cfare ka thene.

Ajo cka ben edhe me shume pershtypje eshte se qe ne ditet e para kur kjo kioske u vendos ne mes te pedonales u be edhe nje apel ne rrejtin social Facebook nga ku te gjithe ata qe nuk ishin dakord te merrnin pjese duke kerkuar largimin e tij e natyrisht qe reagimi i shkodraneve ishte i menjehershem dhe masiv por as kjo per

kryebashkiaken nuk beri efek pasi kontenieri vazhdon e qendron aty ‘stoik’ e kush e di nese do te largohet ndonjehere pavaresisht se shemton bindshem kete rruge muzeale te qytetit te Shkodres