Kombinimi i këtyre dy përbërësve shëron pothuajse gjithçka

617

Të gjithë e dimë se mjalti dhe hudhra janë të shëndetshëm, por do t’ju befasojë se çfarë mund të bëjë tjetër kombinimi i tyre.

 

FORCON IMUNITETIN
Kombinimi i mjaltit dhe hudhrës shton forcën e sistemit tuaj imun, që është me rëndësi nëse luftoni kundër ndonjë sëmundjes, por edhe kur dëshironi ta parandaloni infeksionin.

 

MBRON ZEMRËN
Kjo përzierje pastron enët e gjakut nga yndyra dhe me këtë rast parandalon sulmin në zemër. Derisa gjaku depërton pa penguar nëpër organizëm, zemra si organ është i mbrojtur.

 

SHËRON INFLAMACIONIN E FYTIT
Mjalti dhe hudhra kanë efekt të lartë kundër inflamacioneve, kështu që janë të dobishme në shërimin e infeksioneve të fytit.

 

NDIHMON TE DIARREJA
Me ndihmën e këtij kombinimi, mund të forconi sistemin tuaj tretës dhe në këtë mënyrë të largoni secilin infeksion të mundshëm. Me vetë këtë, do ta hiqni edhe problemin e kapsllëkut.

 

SHËRON KOLLËN E THATË
Mjalti dhe hudhra janë të hatashëm në shkrirjen e mukozës së trashë, që grumbullohet në fund të fytit duke shkaktuar kollën. Ky kombinim shëron edhe sinuset.