HYRJELAJMEZaimina rrezikon të rrëzohet, por,… çmend të pranishmit me pamjen se ksi

Zaimina rrezikon të rrëzohet, por,… çmend të pranishmit me pamjen se ksi

Pozoi edhe në këtë vend.

Këngëtarja Zaimina Vasjari ka habitur ndjekësit e saj me një imazh që e hodhi në Instagram

Ajo shihet se pozoi në shkelëse të jahtit dhe rrezikonte të binte në ujë.

Sido që të jetë, Zaimina dukej fort se ksi!

TE TJERA

spot_img