Përdori rrjetet sociale për të kërkuar vëllanë që kurrë nuk e kishte takuar, e gjeti që ishte duke jetuar shumë afër saj

448

Kur Sanelisiwe Sani Xaba vuri në një kërkesë për të gjetur vëllanë me të cilin kurrë nuk u takua, Twitter bëri gjënë e vet.

Dhe sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, falë disa mijëra ripostimeve, 27-vjeçarja nga Johannesburgu, Afrika e Jugut, e gjeti atë më në fund.

Hapat e saj fillestar ishin me përshkrimin e disa detajeve për vëllanë e saj të humbur, përfshirë emrin e tij, ku ka lindur dhe emrin e nënës së tyre.

“Unë jam motra jote. Ju lutemi shpërndajeni dhe më ndihmoni të gjej vëllanë tim. Kam nevojë për të”, kishte shkruar ajo.

Fatmirësisht, një ndjekës i cili e njohu emrin e mori në kontakt Sanelisiwe dhe para se ajo e dinte këtë, ajo kishte takuar vëllain e saj i cili ishte marrë larg prej saj nga babai i tij.

Sanelisiwe, i cili u zhvendos në Johanesburg për të ndihmuar në misionin e saj për ta gjetur

atë, shton se të dy kishin jetuar vetëm 30 minuta nga njëri-tjetri.

Vëllai – i cili dëshiron të qëndrojë larg nga të gjithë vëmendja tani – u mor nga babai i tij para se të lindte Sanelisiwe.