Bie në koma për disa minuta, gruaja pretendon se pa parajsën: Është e vërtetë

423

Një grua kishte shkarravitur diçka për të cilën thuhet se shkruante “është e vërtetë”, pasi ajo ra në koma për 27 minuta dhe pretendon se ka parë parajsën.

Sipas DailyStar, shkrimi i shkruar në fillim duket të jetë në një gjuhë tjetër, por në një inspektim më të afërt zbulohet se mund të jetë shkruar: “Është e vërtetë”.

Pasi u zgjua nga koma njerëzit në dhomë pyetën ‘çfarë është e vërtetë?’ dhe ajo u përgjigj duke treguar nga qielli me lot në sytë e saj.