HYRJELAJMEKURIOZITETENga akujt e shkrirë në temperatura vdekjeprurëse/ Shkencëtarët paralajmërojnë fundin e botës

Nga akujt e shkrirë në temperatura vdekjeprurëse/ Shkencëtarët paralajmërojnë fundin e botës

Disa ditë më parë u tha se fundi i botës do të jetë shumë afër dhe kishte një datë, 16 qershor 2028. Por së fundmi shkencëtarët e kanë “shtyrë” këtë ditë dhe thonë se qytetërimi njerëzor do të jetë shfarosur në vitin 2050 dhe vetmja zgjidhje është që qeveritë dhe njerëzit të kuptojnë realitetin e problemit dhe të fillojnë të marrin masat e duhura për të mbrojtur qytetërimin.

Ndryshimet klimatike, ndotja e ambjentit dhe rritja e temokracisë janë arsyet që do të krijojnë shkatërrimin e planetit tonë. Sipas skenarit të publikuar nga shkencëtarët temperaturat do të jenë vdekjeprurëse, akujt do të kenë shkrirë plotësisht dhe shiu do të jetë rralluar.

Shumë llojë bimësh dhe kafshësh do të jenë zhdukur dhe qeveri të mëdhaja si SHBA dhe Rusia do të mbyllin kufjit në një përpjekje për mbijetesë. Duket një skenar i cili nuk ka bazë por nuk është shumë larg nga situata e planetit.

TE TJERA

spot_img