Janë të martuar, por kanë dashnore, 5 arsyet pse burrat tradhëtarë nuk ndahen nga bashkëshortet e tyre

Ruajtja e një martese këto ditë nuk është një detyrë e lehtë. Njerëzit e tradhëtojnë njëri-tjetrin. Ndër ata që nuk e tradhtojnë, gjysma dëshiron ta bëjë këtë.

Kjo gjë e fundit është e mundur vetëm nëse tradhtarët janë të sigurt se askush nuk do ta dijë. Natyrisht, ka një përqindje të vogël të çifteve besnikë dhe të lumtur, por sot nuk po flasim për ta.

A keni menduar ndonjëherë pse burrat e martuar që mashtrojnë, rrallë lënë gruan e tyre të ligjshme? Këtu janë 5 arsyet më të zakonshme!

1.Njeriu vlerëson rehatinë më shumë se çdo gjë

Askush nuk e njeh një njeri më mirë se gruaja e tij. Ajo i jep atij mundësinë të jetë vetëvetja. Kjo i jep atij një ndjenjë të rehatië. Ai nuk duhet të pretendojë të jetë dikush që nuk është me të vërtetë. “Pse duhet ta lë gruan time? Unë vij në shtëpi, kam fëmijë dhe një grua që kujdeset për shtëpinë. Perfekt! “Një jetë e qëndrueshme, një shtëpi, fëmijë: njeriu ka gjithçka. Dhe për t’u larguar nga rutina, shkoni tek e dashura e tij. Ai është i lumtur me gjithçka dhe nuk ka ndërmend të ndryshojë asgjë.

2.Kërkon shkëputjen nga jeta familjare me një grua tjetër

Nëse një njeri nuk ka ndërmend të largohet nga familja, ai nuk shkon rregullisht te një grua tjetër. Ai e sheh arratisjen si diçka që nuk do të ketë pasoja serioze. Të pabesët e quajnë thjeshtë “shkëpuje” nga martesa. Njeriu dëshiron risi, dhe gjen një kurë për mërzinë: një shoqe të re. Me të, ai mund të ndihet më i ri, dhe i dëshirueshëm. Natyrisht, kjo nuk e justifikon atë.

3.Divorci është i dhimbshëm

Ai është gjithashtu i shtrenjtë dhe emocionalisht shkatërrues. Në të njëjtën kohë, ngrihen pyetje rreth ndarjes së pronës dhe fëmijëve. “Pse familja ime dhe unë duhet të kalojmë këtë proces?” Komoditeti është më i miri që marrin nga çdo marrëdhënie, i bën ata të qëndrojnë në shtëpi pa ndryshuar asgjë.

4.Ata ende duan gratë e tyre

Mund të duket e pabesueshme, por është ashtu. “Nga njëra anë, dashuria dhe pabesia nuk mund të ekzistojnë së bashku. Nga ana tjetër, ndoshta e keni dëmtuar ndonjëherë dikë që e doni ndonjëherë. Këtu është e njëjta histori “, thotë njeriu jobesnik.

5.Të gjitha për hir të fëmijëve!

Burrat jobesnikë mbeten me gratë e tyre në mënyrë që fëmijët e tyre të kenë një familje “tradicionale”. Në fakt, mund të jetë një baba i mirë edhe pas divorcit. Është justifikimi më popullor që përfaqësuesit e seksit të fortë përdorin me të dashurit e tyre. Kështu që premtojnë divorc pasi fëmijët të rriten, ata do të kenë përfunduar studimet e tyre në shkollë, do të jenë të martuar … Dhe situata ka kaluar vite me radhë.

Shumica e tradhtarëve jetojnë në një botë imagjinare, ku sjellja e tyre është plotësisht e justifikuar. “Unë nuk bëj asgjë që miqtë e mi nuk bëjnë. Është një nevojë e natyrshme për një njeri”, e justifikojnë ata veten.

Për të shmangur pabesinë në marrëdhënie, duhet të komunikoni me zemër me gjysmën tjetër. Nëse diskutoni hapur çdo gjë, ju do të jeni të lumtur! Dhe nëse ke tradhtuar tashmë, tradhtari duhet ta pranojë atë.

TE TJERA

spot_img