Njihuni me 2 shenjat e Horoskopit që nuk i kanë punët mirë me dashurinë

Astrologët cilësojnë dy shenjat e mëposhtme të Horoskopit, si shenjat që nuk kanë fat në dashuri.

Virgjëresha

“Fatkeqësia e kësaj shenje në dashuri është e dyfishtë: Së pari, kur ata duan, duan aq shumë saqë është e vështirë që pas një ndarjeje të bien përsëri në dashuri”, thotë Mckean.

Megjithëse mbeten të hapur dhe optimist për të gjetur sërish njeriun e zemrës, para se të gjejnë partnerin e ri, ata e dinë që do të hasin shumë pengesa gjatë rrugës së tyre, çka i bën të ndihen të dëshpëruar dhe të pafat.

Bricjapi

Ata nuk kanë fatkeqësi në dashuri, por nëse koha punon kundër tyre, ata dorëzohen direkt.

Bricjapët mund të takohen me personin e duhur në kohën e gabuar ose me personin e gabuar në kohën e duhur.

Duke folur për kohën, është në anën e Bricjapit gjithmonë ky faktor, ndaj çdo shqetësim me të cilin ballafaqohen në aspektin sentimental do të jetë më shumë se i komplikuar për ta.

TE TJERA