E vërteta prekese pas kësaj fotografie

1734

KJO FOTO TREGON NJË ÇIFT QË SAPO JANË BËRË PRINDËR.

- PUBLICITET -

Por femra, e quajtur Jenna, ka zbuluar realitetin e hidhur pas fotos.
Burri i saj Josh u dia.gnostikua me kan.cer në tru pak javë pas martesës.

Ata sapo kishin kaluar muaj mjalti në Tajlandë kur morën vesh lajmin e hidhur pas rikthimit në Atlanta, SHBA.

Çifti bëri një fëmijë dhe Josh përjetoi një prej momenteve më të bukura të jetës së tij.

Dy javë pas lindjes së foshnjës ai ndër.roi jetë.

Gruaja e tij ka shpërndarë fotot që prej lajmit të ke.q deri në kimio.terapi, hapat e fundit të tij.

- PUBLICITET -