Prej 1 viti larg ekranit, do habiteni se çfarë ka ndodhur me Vali Corleonen

1636

Prej vitesh Vali Corleone ka mbetur një nga personazhet më të komentuar të showbizit e që ka bërë bujë me deklaratat e tij. Sidomos vitin e kaluar Vali ishte kryefjala e mediave pas arr.estimit dhe dërgimit në psi.kiatri.

Megjithatë prej gati 1 viti Vali nuk është shfaqur më në ekran. Në Facebook nuk ka postuar më asnjë foto apo status të ri që prej vitit të kaluar dhe profilin në Instagram e ka mbyllur.

Nuk dihet ende ç’po bën Vali dhe kur do të rikthehet, por me siguri rikthimi i tij do të jetë i bujshëm e ndoshta do të ndodhë së shpejti