MOS E LINI ASNJËHERË SHISHEN E UJIT NË MAKINË, SHIKONI SE CFARE NDODH!

Rasti i një shoferi në Amerike, i cili ishte duke drekuar kur vuri re që nga kamioni i tij po dilte tym është bërë virale.

Pavarësisht se rreziku për ndonjë fatkeqësi është i ulët, ta merrni shishen me vete kur dilni nga makina është mënyrë më e mirë për të parandaluar nisjen e ndonjë zjarri .

Rrezet e diellit kur reflektojnë përmes një shisheje me ujë mund te arrijnë deri në nxehtësinë 250°C. Lëngu dhe materiali i pastër mund të ndihmojë për nisjen e një zjarri.

Rasti i një shoferi në Amerike, i cili ishte duke drekuar kur vuri re që nga kamioni i tij po dilte tym është bërë virale tashmë dhe shkaku mësohet se ishte një shishe me ujë.

Ai vuri re që flaka po vinte pranë një shisheje uji dhe zjarri nisi të përhapej te sediljet. Edhe zjarrfikësit paralajmërojnë shoferët për rrezikun që mund të vijë nga një shishe e vetme me ujë.

TE TJERA

spot_img