Ja me cilën Shenjë Horoskopi të Shkon “muhabeti vaj” në Jetë e Dashuri

491

Ndërsa shumë skeptikë e konsiderojnë Zodiakun si “absurd”, studimi i astrologjisë mbështet në të vërtetë nga një numër në rritje studimesh shkencore.

Sipas hulumtimit të publikuar në Nature Neuroscience dhe të kryer në Universitetin Vanderbilt, pozicioni i planetit në kohën e lindjes së personit ndikon në personalitetin e tij/saj. Në këtë studim, shenja e zodiakut të një personi jo vetëm që ndikonte tek personaliteti, por gjithashtu rezulton me ndryshime funksionale të rëndësishme në tru.

Pozicioni i diellit, hënës dhe planeteve në momentin e lindjes tonë ka një ndikim mbi personalitetet tona dhe natyra jonë e lindjes gjithashtu përcakton se me cilën shenjë do të kemi përputhshmëri më të madhe.

Për pjesën më të madhe, shenjat e Tokës përputhen më së miri me shenjat e tjera të Tokës, shenjat e Ujit me shenja të tjera të Ujit, e kështu me radhë.

Atëherë me cilën shenjë të Zodiakut përputheni më së miri?

UJORI

Njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit kërkojnë shumë stimulim mendor, përndryshe ata mërziten me lehtësi. Ata janë shumë të pavarur dhe kanë nevojë për një sasi të madhe kohe në vetmi për të marrë veten.

Ata gjithashtu janë shenja humanitare dhe kujdesen shumë për të ndihmuar të tjerët. Ata janë njerëz që mendojnë përpara se të veprojnë dhe shpesh shihen si shenja e vizionarëve.

Ata kanë nevojë për dikë që do t’i sfidojë ata intelektualisht dhe dikë që t’u ofrojë një bisedë të këndshme.

Ata gjithashtu kanë nevojë për dikë që do ta respektojë hapësirën e tyre gjithashtu dhe natyrën e tyre të pavarur, pasi ata do të bëjnë të njëjtën gjë për partnerin. Një Ujor ka nevojë për një partner imagjinativ, të ndershëm dhe komunikues mbi çdo gjë tjetër.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Binjakët, Peshorja

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Luani

PESHQIT

Çdokush i lindur nën shenjën e diellit të Peshqve do të ketë një nivel të lartë krijimtarie dhe do të ketë një natyrë të butë rreth këtyre krijimtarive.

Ata janë shumë të dhembshëm dhe intuitivë dhe e gëzojnë kohën kur janë vetëm në mënyrë që të sjellin imagjinatën e tyre në jetë.

Pavarësisht nga natyra e intriguar e Peshqve, kjo shenjë pëlqen të njihet me njerëz të rinj dhe është mjaft miqësore. Ata janë shumë të ndjeshëm dhe emocionalë dhe u japin të tjerëve pa pritur asgjë në këmbim.

Në marrëdhënie, Peshqit kërkojnë një lidhje të thellë emocionale dhe do të bëjnë gjithçka për t’u siguruar që partneri i tyre të mbetet i kënaqur në të gjitha mënyrat.

Ata janë shumë besnikë dhe të kujdesshëm për partnerët e tyre dhe presin që ai ose ajo të ofrojë të njëjtin nivel mirësie dhe respekti.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Gaforrja, Akrepi

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Virgjëresha

DASHI

Kjo shenjë e merr forcën e jetës nga brirët, pa frikë nga pengesa ose sfida të tjera me të cilën mund të përballen. Ata veprojnë së pari dhe mendojnë më shumë mbi zgjedhjet e tyre më vonë.

Ata kanë një natyrë të vendosur, të sigurt dhe të pasionuar dhe përballen me guxim në çdo situatë. Ata kërkojnë shpejtësi dhe konkurrencë rregullisht dhe rrallë ndalojnë të rimendojnë diçka për shumë kohë.

Shenja e Dashit ka nevojë për ekzaltim dhe spontanitet në një marrëdhënie dhe nuk do të hezitojë të drekojë me partnerin e tij ose të saj me dashuri dhe përkujdesje.

Ata kanë nevojë për dikë që ka të njëjtin pasion për jetën, me një qëndrim këmbëngulës për të goditur.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Luani, Shigjetari

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Peshorja

DEMI

Demat janë njerëz me nivel të lartë, të besueshëm dhe praktik, të cilët nuk e lënë një punë të papërfunduar. Ata janë kokëfortë, por ata janë gjithashtu dëgjues të mirë.

Ata janë shumë mbrotjës ndaj të dashurve të tyre dhe nganjëherë mund të jenë posedues të tyre. Shenjat e Demit janë shumë sensualë dhe romantikë në marrëdhënie dhe do të mbeten besnik ndaj jush.

Një Dem ka nevojë për dikë që është i ndershëm dhe i besueshëm, që do të tregojë durim me të dhe do ta vlerësojë punën e lodhshme që Demi bën si dhe natyrën serioze.

Një Demi nuk i pëlqen shumë të flasë, por ka një zemër të madhe dhe kanë nevojë për dikë që do t’u qëndrojë përkrah pavarësisht të gjithave.

Përputhshmëria më e madhe: Virgjëresha, Bricjapi

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Akrepi

BINJAKËT

Binjakët janë konsideruar si një shenjë shumë e paparashikueshme dhe e komplikuar, sepse kurrë nuk do ta kuptoni se cila anë e personalitetit të tyre do të vijë në çdo kohë të caktuar.

Nga njëra anë, kjo shenjë e Zodiakut mund të jetë shumë shoqërore dhe karizmatike por nganjëherë ata humbasin në mendimet e tyre dhe mund të shfaqen si shumë serioze dhe të pashoqërueshëm.

Megjithatë, ata kanë një zemër të madhe dhe një natyrë të butë dhe mund të përshtaten shpejt me çdo situatë. Meqenëse Binjakët udhëhiqen nga Merkuri, i cili përfaqëson mendjen dhe komunikimin, ata kanë nevojë për dikë që mund t’u ofrojë atyre biseda tërheqëse dhe të cilët do t’i stimulojnë dhe t’i sfidojnë.

Ata kanë nevojë për nxitje dhe pasion në një marrëdhënie që ajo të funksionojë për një kohë të gjatë.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Peshorja, Ujori

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Shigjetari

GAFORRJA

Gaforret mund të duken shumë komplekse dhe të vështira për t’u njohur, por nën guackën e tyre të ashpër, ata kanë një botë të tërë që jeton brenda tyre.

Shenjat e Gaforres kanë një natyrë shumë të thellë, emocionale, por ato janë gjithashtu disa nga njerëzit më krijues dhe më me imagjinatë që do të takoni ndonjëherë.

Ato kujdesen shumë për miqtë dhe familjen e tyre. Janë shumë besnikë dhe kërkojnë një partner që nuk do t’i tradhtojë dhe të cilët gjithashtu do të jenë të durueshëm me ta, ashtu siç kanë nevojë Gaforret për t’u hapur me ta.

Gaforret kanë nevojë për dikë që është po aq i thellë dhe kompleks dhe nuk shkojnë mirë me partnerët e cekët ose sipërfaqësorë.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Akrepi, Peshqit

më e mirë në lidhje: Bricjapi

LUANI

Luanët janë liderë të lindur dhe adhurojnë të jenë në qendër të vëmendjes. Ata janë të ngrohtë, të dashur, të gëzueshëm dhe të pasionuar dhe nuk do të ndalen nga asgjë për të arritur qëllimet e tyre.

Luani është një shenjë e lidhur drejtpërdrejtë me Zodiakun, kështu që kurrë nuk do t’ju duhet të mendoni se çfarë mendojnë apo ndiejnë sepse ata do të vijnë menjëherë dhe t’ua tregojnë.

Ata kanë nevojë për një partner me një nivel të lartë ambicie, një ndjenjë të mirë humori dhe një pikëpamje optimiste për jetën.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Dashi, Shigjetari

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Ujori

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat kanë një natyrë shumë analitike, të vështirë dhe praktike. Ato i vëzhgojnë gjërat deri në hollësitë më të vogla dhe kanë një qasje shumë më metodike ndaj jetës.

Kjo shenjë e zodiakut nganjëherë mund të mendojë shumë, megjithatë kështu gjen shpesh zgjidhje për problemet. Ato janë shumë besnike ndaj një marrëdhënieje dhe kanë nevojë për dikë që do të jetë porsi ato.

Janë të përkushtuar ndaj partnerit të tyre dhe duhet të ndihen të rëndësishëm dhe të kërkuar nga të dashurit e tyre.

Ato nuk e shfaqin shumë dashurinë dhe emocionet, por kujdesen për partnerin e tyre. Ata kanë nevojë për dikë me një qasje të drejtpërdrejtë dhe praktike ndaj jetës.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Demi, Bricjapi

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Peshqit

PESHORJA

Peshoret kanë një qasje shumë bashkëpunuese dhe paqësore në jetë dhe e urrejnë të qenit vetëm. Ato e shijojnë një diskutim të mirë me njerëz interesantë dhe mrekullohen nga artet dhe çdo gjë e bukur.

Shenjat e Peshores kanë nevojë për ekuilibër dhe simetri në jetën e tyre në mënyrë që të ndjejnë më të mirën prej vetes dhe ndihen më në nivel kur janë në skuadra apo grupe.

Ata gjithashtu e urrejnë pabarazinë dhe padrejtësinë dhe do ta ngrenë zërin për këdo që diskriminohet.

Ata kanë nevojë për një partner që e shijon gjithashtu paqen dhe harmoninë në jetë dhe që veprojnë me qetësi.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Binjakët, Ujori

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Dashi

AKREPI

Akrepat kanë një sjellje të qetë dhe të mbledhur dhe i mbajnë shumë mirë sekretet. Këto shenja janë miq të mrekullueshëm sepse janë njerëz shumë të besueshëm.

Ata kanë një natyrë misterioze dhe zakonisht nuk i shprehin emocionet e tyre. Ata janë të shkathët dhe të pasionuar dhe kanë një nivel të lartë të krijimtarie.

Ata janë njerëz shumë sensualë, por kanë nevojë për një partner i cili do të jetë i durueshëm me ta sepse ata duan kohë që t’i besojnë partnerit të tyre. Akrepat gjithashtu kanë nevojë për dikë inteligjent dhe të sinqertë, i cili nuk do të mbajë sekrete prej tyre.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi:Peshqit

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Demi

SHIGJETARI

Shigjetari ka nevojë për liri dhe për të dalë, gjithashtu nuk reagojnë mirë kur u thuhet se çfarë duhet të bëjnë. Ata janë kureshtarë për jetën dhe e kanë në natyrë të hapen me të tjerët.

Ata i shijojnë shumë udhëtimet, sepse kanë nevojë për lëvizje të vazhdueshme në kërkim të kuptimit të jetës. Ata janë shumë filozofikë, por shprehin veten shumë mirë.

Shenja e Shigjetarit është e gjallë dhe humoristike, kështu që ata kanë nevojë për dikë që është i hapur dhe me zemër të mirë. Ata kanë nevojë për një partner të ndjeshëm, ekspresiv dhe aventuresk.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Dashi, Luani

Përputhshmëria më e mirë në lidhje: Binjakët

BRICJAPI

Bricjapi është shenja më punëtore dhe më e përkushtuar. Ata janë njerëz shumë seriozë, të disiplinuar dhe kanë një etikë të fuqishme pune që u mundëson atyre të arrijnë shumë në karrierë.

Ata janë shumë të pavarur dhe kokëfortë dhe nuk i lejojnë të tjerët t’u tregojnë atyre se çfarë duhet të bëjnë. Ata ndonjëherë mund t’i urdhërojnë njerëzit përreth dhe t’i imponojnë idetë e tyre tek të tjerët nëse nuk janë të kujdesshëm, por janë njerëz shumë besnikë dhe bujarë nën pamjen e tyre të ashpër.

Ata kanë nevojë për një partner të ndershëm dhe të ndjeshëm, i cili mund ta balancojë qëndrimin e tyre kokëfortë.

Përputhshmëria më e madhe në përgjithësi: Demi, Virgjëresha

Përputhshmëria më e mirë në marrëdhënie: Gaforrja