DËRGOJA GJYSMËHËNËN DIKUJT NË ‘MESSENGER’ DHE ZBULONI ÇFARË NDODH

340

Risitë e reja teknologjike ditëve të fundit po shtohen gjithmonë e më shumë.

PUBLICITET

Më e reja vjen nga ‘Messenger’.

Ajo çfarë duhet të bëni është të shkoni tek një bisedë në ‘Messenger’ dhe t’ia dërgoni dikujt emojin e gjysmëhënës.

Mund t’ia dërgoni dikujt ose direkt vetes, për ta aktivizuar ndërfaqen e errët. Sapo ta dërgoni emojin, klikoni në njoftimin që ju shfaqet lartë i cili thotë ‘you found Dark Mode!’ (keni gjetur modalitetin e errët).

Prej aty, kaloni në settings të ‘Facebook Messenger’ dhe aktivizojeni opsionin ‘Dark Mode’ përmes butonit. Kjo ndërfaqe e re, ju ndihmon që të keni një eksperiencë shumë më të mirë në ‘Messenger’ gjatë natës.

PUBLICITET