Nëna vd.es gjatë lindjes së foshnjës, i biri saj i vuri dorën në ballë dhe ajo nisi të…

383

NJë mrekulli e vërtetë është kjo qëdo të lexoni tani!

Sipas mjekëve që kanë asistuar në lindje, gruaja befasisht humbi jetën.

Madje askush nuk e dinte shkakun e vde.kjes, dhe kështu bën të pamundurën që ta rikthejnë në jetë. Madje edhe biri i saj filloi t’ju “ndihmojë”.

Ama ajo çfarë bëri më pas ky vogëlush është thjesht mrekulli

E siç raporton televizioni NTD nga New York-u, vogëlushi i kishte vënë dorën në ballë nënësm dhe filloi t’i qajë në vesh.

Pas disa sekondave, nëna e tij hapi sytë, dhe duket se vaji i birit e riktheu në jetë. Dhe kur hapi sytë dhe e pa të birin, ajo i tha “tung” për herë të parë fëmijës së saj.

Lexo edhe:   Ministri italian që nuk i do emigrantët bën shqiponjën dy-krenare