Videoja/ Gjykata e Shkodrës liron policin Berhan Bajrakurti

393

Gjykata e Shkodrës ka liruar shefin e policisë së zonës Gruemirë në Malësinë e Madhe, Berhan Bajrakurti, i cili u shfaq në një video intime para 2 javësh me pretendimet se ngacmonte sek.sualisht një 15-vjeçare përmes telefonit.

Gjykata rivlerësoi masën për policin dhe vendosi masën ‘detyrim paraqitje’. Punonjësi i policisë Berhan Bajrakurti ka mohuar ak.uzat e nënës së 15-vjeçares, e cila bëri publike videon dërguar së bijës, ku polici shfaqej duke kryer veprime të tur.pshme.

Nëna e 15-vjeçares nga fshati Gruemirë denoncoi në media se 53-vjeçari e përndiqte prej kohësh vajzën duke e telefonuar e duke u zhve.shur përpara saj. Për të vërtetuar pretendimet e saj, nëna publikoi edhe një video ku Bajrakurti kryente veprime të tur.pshme në telefon.

Pak kohë më parë, ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj u shpreh gjatë vizitës në Malësinë e Madhe se nuk po gjendet denoncuesi për rastin.