PD: 50 mijë qytetarë nga rrethet drejt Tiranës për të protestuar

251

PD ka dhënë një informacion paraprak në lidhje me numrin e protestuesve të saj që janë nisur nga rrethet.

Sipas selisë blu, më shumë se 50 mijë qytetare dhe simpatizante demokratë kanë udhëtuar nga qytete të ndryshme të Shqipërisë për të qënë në protesten para kryeministrisë.

PD madje ka dhënë edhe shifra konkrete të simpatizanteve të saj të nisur për çdo qark.

Qarku Shkodër – 8000 qytetarë

Qarku Lezhë – 6800 qytetarë

Qarku Kukës – 4000 qytetarë

Qarku Dibër – 3500 qytetarë

Qarku Durrës – 9100 qytetarë

Qarku Elbasan – 7500 qytetarë

Qarku Berat – 3000 qytetarë

Qarku Fier – 4800 qytetarë

Qarku Vlorë – 4500 qytetarë

Qarku Gjirokastër – 2000 qytetarë

Qarku Korçë – 4200 qytetarë