“Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh, kurrë nuk do jemi prindër”! Çifti që ka habitur gjithë botën…

358

Nathalie Guzman dhe Andrés Flu kanë zgjedhur që të mos bëhen kurrë prindër dhe arsyeja është habitshme.

Çifti, i cili u fejua në shtator të vitit 2015 tha se i është nënshtruar një ndërhyrje për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre.

“Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër”, shkruante çifti në faqen e mediave sociale.

“NE DUAM NJË JETË NË TË CILËN DO TË BLEJMË GJITHMONË LODRA, DO TË JEMI NË GJENDJE TË UDHËTOJMË PA KUFI, TË ECIM LAKURIQ NËPËR SHTËPI DHE MË SHUMË”.

Më pas çifti renditi dhe një nga arsyet më të rëndësishme të tij, duke thënë se nuk do të bëjnë fëmijë që të mbipopullojnë dhe ndotin globin.

Këto deklarata dhe të tjera të ngjashme, ka bërë që ky të jetë çifti më i komentuar në rrjetet sociale për momentin.

Shumë fyrje janë lëshuar ndaj tyre, por ata kanë vazhduar me të njëjtat argumente dhe se është e drejta e tyre që të vendosin për të ardhmen.

Disa komentues ua kanë mbështetur këtë të drejtë, si zgjedhje e tyre, por ajo që po i habit të gjithë, është fakti se ata e quajnë “gëzim” mospasjen e një fëmije…