Sipas jush, në cilën lule do të ndalojë flutura?! Test se si e shihni dashurinë dhe do të zbuloni shpirtin binjak!

634

Në fotografi shfaqet një flutur shumë e bukur, që do të donte të ndalej në secilën prej luleve. Sipas jush, cila është e preferuara? Vazhdoni të lxoni më poshtë për të zbuluar domethënien. Do ju tregojë si e shihni dashurinë dhe do të zbuloni mbase edhe shpirtin binjak.

Lulja e parë

Nuk jupëlqen të jeni vetëm, dhe për këtë arsye, ju mund të jeni të lumtur vetëm në një marrëdhënie të qëndrueshme, të cilën po e kërkoni, nëse nuk e keni. Ju e dini se si të jepni dashuri dhe vëmendje, dhe as nuk dëshironi të kini reciprocitet, mjafton që tjetri të jetë aty, në mënyrën e vet. Partneri juaj ideal është ai që zgjedh lulen e dytë.

Lulja e dytë

Ju jeni shumë mirë vetëm. Ju keni shumë miq, shumë hobi, keni kultivuar shumë interesa. Edhe nëse nuk jeni çift, nuk e vuani vetminë. Kjo nuk do të thotë, sigurisht, që ju nuk keni dëshirë për të gjetur një person të veçantë, por duhet të jenë “të veçantë” me të vërtetë. Partneri juaj ideal është ai që zgjedh lulen e dytë ose të tretë.

Lulja e tretë

Ju qëndroni vetëm dhe jeni mirë me veten. Nëse konsideroni një marrëdhënie në çift, mendoni se mund të krijojë probleme, grindje dhe keqkuptime, thjesht nuk mund të gjeni një anë pozitive. Partneri juaj ideal do të zgjedhë lulen e tretë.

Lulja e katërt

Nëse mendoni për një jetë të përsosur, mendoni për një jetë familjare, dhe që të vegjël keni dashur të martoheni, të keni fëmijë, të krijoni një njësi familjare tuajën. Ju keni një vizion të idealizuar të dashurisë, besoni se mund të jetë e plotë vetëm nëse keni një tjetër në krah. Partneri juaj ideal duhet të ketë zgjedhur lulen e parë ose të katërt.