Kjo është e vërteta që fshihet pas mishit të skuqur të pulës

Megjithëse është shumë i shijshëm dhe preferohet nga shumë persona, mishi i pulës mbart disa rreziqe të mëdha.

Sipas një studimi, ushqimet që skuqen shumë, duke përfshirë këtu mishin e pulës dhe peshkun, shton rrezikun për vde.kje të parakohshme me 8%.

Kjo lidhje u bë kryesisht me këto dy ushqime, ndërsa personat që i konsumojnë më pak, nuk hasin asnjë rrezik të ngjashëm.

Ngrënia e një ose më shumë kofshash pule, rrisnin rrezikun e vde.kjes së parakohshme nga sëm.undjet e zemrës për shkak të ushqimeve të skuqura me 12% dhe 13% nga shkaqe të tjera.

TE TJERA

spot_img