DUKAGJINI, BANORËT: RRUGA NË MALIN E SHOSHIT E BLLOKUAR

522

BASHKIA SHKODËR PRETENDON SE RRUGA E DUKAGJINIT NË MALIN E SHOSHIT ËSHTË HAPUR NGA BORA DHE SE TASHMË MJETET MUND TË KALOJNË.

NË FAKT DISA BANORË QË JANË NISUR PASDITEN E DJESHME PËRGJATË BREGUT TË LUMIT PËR TË SHKUAR NË DUKAGJIN KANË ARRITUR QË TË KALOJNË NË PJESËN E MALIT TË SHOSHIT PASI SIPAS TYRE RRUGA NUK ËSHTË HAPUR ENDE.

BANORËT KANË DËRGUAR NË STAR PLUS DISA VIDEO QË TREGOJNË SE AKSI RRUGOR ËSHTË ENDE I BLLOKUAR.

SHOFERËT JANË KTHYER MBRAPSHT DREJT SHKODRËS NDËRSA BANORËT THONË SE JANË DETYRUAR QË TË SHKOJNË NË KËMBË NË SHTËPITË E TYRE