Fik i thatë dhe uthull molle, receta që shëron këto sëm.undje

902

.Niveli i lartë i yndyrës mund të krijojë shtresa të verdha të indit në formë të pllakave në kapakët e sipërm të syve apo në ndonjë pjesë tjetër të trupit.

Me përparimin e sëm.undjes vjen deri te trashja e mureve të enëve të gjak.ut, arteroskleroza, për të cilën ndikojnë edhe disa faktorë tjerë (duhani, alkooli, nikotina), e si pasojë shfaqen sëmun.djet kardiovaskulare, që janë shkaktari lider i vde.kjeve në botë.

Nëse keni nivel të lartë të yndyrës në gj.ak, ju sugjerojmë këtë ilaç natyral.

Përbërësit: Fik të thatë dhe uthull të mollës

Ilaçin e përgatisni, e pini në mëngjes. Merrni tre fiq të thatë dhe i shponi mirë me diçka të mprehtë, e më pas i hidhni në kavanoz ku keni hedhur 2 dcl uthull molle.

Le të qëndrojë gjatë natës, në mëngjes e pini dhe hani fikun. Mbetjen tjetër të uthullës mos e hidhni, sepse mbrëmjen tjetër hidhni dhe tre fiq të tjerë.

Ata 2 dcl uthull e përdorni për 7 ditë. Ditën e tetë hidhni uthull të re dhe e përdorni trajtimin edhe për një javë. Shërimi zgjat 14 ditë.Bota po çmendet për recetën me dy përbërës, që largon yndyrën nga gja.ku.