RAMA: DRITARE E VEÇANTË PËR STUDENTËT

301

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se në faqen e platformës bashkëqeverisja me qytetarët sot do të hapet një rubrikë e posaçme për çështjen e studentëve.

Kreu i qeverisë theksoi se të gjithë studentët për cdo problem që kanë të drejtohen në faqe dhe do të marrin përgjigje në kohë reale.

Ndërkohë që edhe ministria e Arsimit, sipas kreut të qeverisë, do të çelë në Facebook-un e vet një dritare për t’u përgjigjur në kohë reale.

Ndërkohë që pjesa më e madhe e studentëve janë rikthyer në auditorë pas protestës, një grup studentësh kanë bllokuar procesin në disa fakultete

Lexo edhe:   Aksidentohet aktori i njohur shqiptar