I gjithë fshati në dietë, vendimi i çuditshëm i këtij vendi

330

Mund t’ju duket e pazakontë, por është e vërtetë dhe rezultatet e para, duket se po funksionojnë.

39.426 banorë të fshatit Naron në Spanjë, janë bërë të gjithë bashkë dhe kanë marrë një vendim: të mbajnë dietë!

Arsyeja është që ata të humbasin 100 mijë kilogramë në total dhe për dy vite.

Banorët kanë marrë një menu të shëndetshme ushqimi në të cilën bazohen dhe stërviten rregullisht.

Të gjithë ndiqen nga mjeku dhe si fillim kanë rezultate të mira.

Banorët e fshatit të Spanjës ishin në përqindje të lartë mbipeshë, por, edhe ata që nuk janë, i janë bashkuar komunitetit.