HYRJELAJMETë rinjtë “përleshen” për kryqin e ujit të bekuar

Të rinjtë “përleshen” për kryqin e ujit të bekuar

Kryqi u hodh në lumë nga At Petraq Simsia, ndërsa dhjetëra të rinj kanë sfiduar temperaturat e ulëta për ta kapur atë.

Pati edhe “përleshje” mes të rinjve për kryqin e ujit të bekuar.

Kësaj radhe, fati ishte me të riun nga lagjja “Goricë”,

Konstandin Musha, i cili arriti ta nxjerrë kryqin dhe t’ia dorëzojë sipas riteve drejtuesve të kishës.

Top Channel

TE TJERA

spot_img